0299 - 772 907info@purmerendserijschool.nl|    Blinker heeft weer een uitstekend slagingspercentage. 71 tot 75% slaagt in één keer!!! (96 tot 100% slaagt in twee keer!!!)

Opfrislessen

Home / Opfrislessen

Opfrislessen volgen?

20140825_180239Ziekte, onzekerheid, ouderdom of jaren niet meer achter het stuur hebben gezeten omdat je partner altijd rijdt? Neem dan een opfriscursus! In deze cursus wordt de basis doorgenomen en alleen de onderdelen waar je moeite mee hebt opnieuw uitgelegd en geoefend.. Volg een aantal opfrislessen bij onze rijschool en ga met een goed gevoel achter het stuur. Ervaar hoe het voelt als je de auto tijdens het rijden volledig tot in de puntjes beheerst.

Met een goed gevoel achter het stuur

Het maakt niet uit hoe oud je bent voor een opfriscursus. Een opfrisles kan bestaan uit het oefenen van een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld de snelweg of meer een algemeen karakter hebben. Het is belangrijk dat je op een rustige en veilige wijze de onderdelen kunt oefenen waar je moeite mee hebt. De coachende wijze van lesgeven is zeer geschikt voor het aanleren van zelfinzicht zodat je ook zonder de instructeur met vertrouwen en plezier de weg op kunt. In overleg bepalen we hoeveel lesuren je nodig hebt. Ook hier komt Blinker naar jou toe.

Afspraak maken

Wil je graag een opfriscursus volgen bij onze rijschool? Dan kun je via het onderstaande formulier een afspraak met ons maken. Wij helpen je graag verder op weg.

Een moment geduld aub.
Contact opnemen

Heb je een vraag voor ons? Laat dan hier een bericht achter en we nemen z.s.m. contact met je op.